Свято Останнього дзвоника

У травні, коли розквітають яскраві квіти і дзвенить пташиний спів, теплий весняний вітер приносить до нас свято Останнього дзвоника.

Останній дзвоник – це чудова шкільна традиція, тепле родинне свято, яке не можна нічим замінити.Цього свята немає в жодному календарі. Воно буває лише раз у житті кожної людини, кожного з нас.

Для більшої частини учнів це просто оповіщення про прихід шкільних канікул. Майже всі, кому йти в школу в другій, третій і так далі клас, радіють цьому довгоочікуваного дня. Три місяці свободи від строгого розпорядку дня, ранніх пробуджень, підручників і контрольних. На три довгих місяці можна забути про парти, вчителів і навчання.

Хтось відправиться подорожувати, хтось проведе літо на дачі або в селі, , але все одно кожен буде вільним, як травневий вітер. Можна займатися улюбленими справами, не думаючи про час.

Так останній дзвоник пролунав й для учнів Забойківської ЗОШ І ст

Аби розділити радість цього свята, пригадати хвилюючі миті з свого шкільного життя завітало багато гостей, рідних та друзі учнів. Привітала голова села Марія Степанівна Палига. До привітань приєднався отець Тарас та благословив учнів. Висловила привітання та вручила грамоти учням директор школи Любов Євгенівна Бінч. Прозвучало безліч теплих слів від вчителів Боднар Людмили Василівни та Козача Наталії Ігорівни.

Останній дзвінок в початковій школі пролунав для четвертокласників. Чотири роки учні разом з класним керівником Боднар Людмилою Василівною піднімалися першими, найважчими сходинками до знань. Вчились писати, читати, рахувати, товаришувати.

З набутими знаннями, хорошими побажаннями від батьків і вчителів четвертокласники залишають ЗОШ І ст.с. Забойки і вже 1 вересня їх чекатиме Почапинська школа.

Щасливої вам долі та щастя доволі, дорогі четвертокласники!

Кiлькiсть переглядiв: 133

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.